Serieuze klanten met goede opdrachten in uw regio!

Klanten zijn op zoek naar u en uw bedrijf, Witgoedservice België zorgt dat klanten u ook daadwerkelijk vinden: ze gaan u opbellen en ze gaan u mailen over de reparatie van hun witgoed.
Witgoedservice België vindt klanten voor u, uit uw regio; deze klanten worden geinformeerd over uw aanbod en uw prijzen, deze klanten bellen of mailen met de Witgoedservice in uw regio en worden direct met uw bedrijf doorverbonden zodat u zelf uw klanten te woord kunt staan en afspraken over reparaties kunt maken en inplannen.

Klanten zijn op zoek naar u en uw bedrijf. Witgoedservice zorgt dat ze u vinden.


 • Lokale dienstverleners.
  Deze methode van werven van klanten geeft u de mogelijkheid om zonder enige inspanning een extra marketingkanaal te openen, dat gericht is op goede service aan de consument. En daarom ook bijdraagt aan uw eigen imago van een klantvriendelijk en servicegericht bedrijf in de onmiddellijke nabijheid van zijn klanten.

 • Serieuze klanten.
  Onze websites bevatten eerlijke informatie over welke reparaties aan wat voor apparaten verricht worden; wie de reparatie zal uitvoeren; wanneer de reparatie kan gebeuren; tegen welk tarief en onder welke verdere voorwaarden. Een goed voorgelichte klant is een serieuze klant. 

 • Bewezen effectiviteit.
  Ons concept kan bogen op goede ervaringen in Nederland en sinds kort zijn wij ook in bedrijf op de Belgische markt. Dienstverleners van hoge kwaliteit (oa leden van de Expert- en Euronics-groep) hebben de voordelen van dit concept leren kennen.
  Met trots kunnen wij zeggen dat onze klanten zo tevreden zijn dat wij een verloop van nog geen 5 % per jaar hebben. Wie deze diensten afneemt is zeer tevreden en wil ze niet meer kwijtraken.

 • Eerlijke dienstverlening.
  Geen opstartkosten, geen vaste periodieke fee; u betaalt alleen voor wat het u oplevert. U krijgt maandelijks een uitgebreide onderbouwing met exacte tijden en data van mail- en telefoonverkeer, zodat u kunt zien wat deze service u heeft opgeleverd en waar u voor betaalt. 

Word partner!

 

Bekijk onze regio's

Klik op de kaart en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik op de kaart en ga naar de
Witgoedservice in uw regio.